“Επιστροφή στο Κάμελοτ”(Cur ante tubam tremor occupat artus? )

Σαββατο 12/04 19:00 @ R.A.A

TRAILER

ΣΕΝΑΡΙΟ

Σωτήριον έτος 2028

Ύστερα από την κατάρρευση των εθνικών τραπεζών στον δυτικό κόσμο τα πάντα φαίνεται να ανήκουν στην Goldman Sharks.Η Goldman Sharks είναι ένα ιδιότυπο αμάλγαμα των πιο ισχυρών πολυεθνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που ριζώνουν σε εθνικές οντότητες και απομυζούν κάθε είδους πλούτου.Δεν έχει χρώμα,δεν έχει εθνικότητα.Μεθοδευμένα και συστηματικά και χάρη στους ανθρώπους της κατάφερε να την προσκυνούν ολόκληρα έθνη.

Το ίδιο συνέβη και στο κράτος του Ελουντρίλ.

Μάλιστα ο διευθυντής του Μέγιστου Συμβουλίου Erevos Darko διόρισε ως deputy protector(παρα τω Πρωθυπουργώ-στην ουσία αρχηγό ζωής και θανάτου) τον ίδιο του τον γιο.

Ο Leviathan Darko σατανικά φιλόδοξος έδωσε “μακρά άδεια” στον πρωθυπουργό του Ελουντρίλ και άρχισε την την καταστροφική του πορεία.

Ολόκληρες εκτάσεις κατοικημένες και μη απαλλοτριώθηκαν.Οι πληθυσμοί εκτοπίστηκαν σχεδόν δια της βιας.Σε περίπτωση αντίστασης υπήρχε λύση.

Στις “ελεύθερες” περιοχές ξαφνικά οι κάτοικοι άρχιζαν να αρρωσταίνουν.Κυρίως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.Η ασθένεια ήταν πρωτοεμφανιζόμενη.Τα ΜΜΕ βιάστηκαν ήδη να την ονομάσουν “πανούκλα του αιώνα”.Ο χρόνος επώασης από την μόλυνση μέχρι την εκδήλωση ήταν μια βδομάδα.Από εκείνη την στιγμή και έπειτα ο οργανισμός δεν μπορούσε να αντέξει πάνω από δύο εβδομάδες.Οι ασθενείς περνούσαν από την απλή αρρυθμία στον αιμορραγικό πυρετό,στους σπασμούς και τελικά στον θάνατο.
Πολλοί πούλησαν τις περιουσίες τους για λίγη (ατελέσφορη)ελπίδα στους κυβερνητικούς.Άλλοι πάλι δέχθηκαν την μοίρα τους μιας και δεν διέθεταν κάποιου είδους περίθαλψη.Η κοινωνική ασφάλιση είχε πνιγεί στον ωκεανό του χρέους.

Πολύ βολικά ο πληθυσμός μετανάστευε σε άνυδρες και άγονες ζώνες.

Ενοχλημένη η χώρα του Thranduil από την τεράστια σφαγή που συνέβαινε αποφάσισε να δράσει.Άλλωστε φιλοξενούσε τα δύο τρίτα πια του πληθυσμού του Ελουντρίλ.
Η κίνηση θα έπρεπε να είναι συμβολική.

Ο Leviathan Darko θα επιθεωρούσε ένα εργοστάσιο παρασκευής βιο-χημικών στην Oropher,μια τεράστια πόλη στις νότιες παρυφές του Ελουντρίλ.Η επιθεώρηση θα γινόταν το Σάββατο 12 Απριλίου.

Μια ομάδα σκληρόπετσων κομμάντος από το Ελουντρίλ θα παρείσφρυαν ώς “χαρούμενοι απλοί πολίτες” στο εργοστάσιο και την κατάλληλη στιγμή θα ενεργοποιούσαν μια συντονισμένη επίθεση.

Σκοπός τους ο θάνατος του δυνάστη,η καταστροφή με εκρηκτικά του εργοστασίου(το οποίο σύμφωνα με πράκτορες του Thranduil παρασκεύαζε τον βιολογικό παράγοντα της νεοεμφανιζόμενης ασθένειας) και η διαφυγή μέσα από το πυκνό και μυστηριώδες δάσος του Lothlórien που αποτελεί και το σύνορο με την Thranduil.

————————–————————–————————–

Οι ειδικές δυνάμεις πέτυχαν τον βασικό σκοπό τους.
Ο δυνάστης εξοντώθηκε.
Το εργοστάσιο καταστράφηκε.

Ως εδώ καλά…

Η προσπάθεια της ομάδας να διαφύγει όμως σταμάτησε πάνω στον απίστευτα εκπαιδευμένο στρατό του εκλιπόντος δυνάστη.Είκοσι χάθηκαν επι τόπου. Σα να μην έφτανε αυτό,η διαρροή που προκάλεσε η έκρηξη μόλυνε ολόκληρη την πόλη μετατρέποντας την σε φάντασμα.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ

Οι πραγματικοί μαχητές δεν αφήνουν κανέναν πίσω.
Σκοπός λοιπόν των επιτιθέμενων είναι να βρουν τους δύο επιζήσαντες κομμάντος που έχουν κρυφτεί στο εργοστάσιο ή κάπου στην πόλη Oropher και να ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

Στην προσπάθεια τους αυτή χαλύβδινα εμπόδια θα είναι η λυσσασμένη μεραρχία που προστάτευε τον εκρηκτικώς αποδημούντα δυνάστη και ψάχνει και αυτή με την σειρά της τους δράστες.
Η μόλυνση θα παίξει αρνητικότατο ρόλο.

Ο φόβος το ίδιο…..
————————–————————–————————–

AEG/GBB -> 420 fps (semi auto)

Όσοι έχουν tracer full auto.

Bolt Action -> 550 fps

Side arm -> 300 fps

Προϊόντα αεροσφαίρισης και μόνο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΦΑΚΟΣ/PMR(ΚΡΙΣΙΜΟ),ΟΛΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

ΟΙ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ PMR.ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΣ.

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΘΑ ΣΑΣ “ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ” ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ….

Leave a reply