Αρχικελευστής-Οπλονόμος 18/03/2018

Omega Airsoft Kozani

OMEGA AIRSOFT TEAM SCENARIO

ΣΕΝΑΡΙΟ:

Η κωμόπολη ARIN TAGAS(Sourdopolis) βρίσκεται στις εκβολές του Αλιάκμονα και,ήδη από τις αρχές του αιώνα είχε πληθυσμό περίπου 50.000 κατοίκων. Λόγω της άμεσης γειτνίασής της με τον Ατλαντικό Ωκεανό η κωμόπολη είχε (και έχει) σημαντική ιστορία ως πόλη αλιέων αλλά και ναυπηγικών εγκαταστάσεων. Μεταξύ άλλων, τα ναυπηγεία της SK’RKA ήταν υπεύθυνα για πληθώρα νέων και επαναστατικών σχεδιάσεων,σκαφών επιφανείας αλλά και ΥΒ αναερόβιας προώσης.Σε καιρό ειρήνης το ναυτικό εμπόριο άνθισε λόγω της μεταφοράς χάλυβα αλλά και λιγνίτη που βρισκόταν στην καλύτερη του μορφή στην ευρύτερη περιοχή (Sourdopolis- ancient Tyrissa). Επίσης διέθεταν την μεγαλύτερη ξηρή δεξαμενή (dry dock) παγκοσμίως.
Ο πόλεμος μεταξύ της Sourdopolis και του Βασιλείου της Τυρρηνίας(KAY-LAR) είχε ήδη ξεκινήσει ένα χρόνο πριν.Αγκάθι στην πολεμική προσπάθεια του Β.τ.Τυρρηνίας που ξεκίνησε κ τον πόλεμο ήταν οι δυνατότητες ελλιμενισμού της Sourdopolis και η επισκευή βαρέων σκαφών επιφανείας,υποβρυχίων αλλά και των 2 τεράστιων αεροπλανοφόρων(ΜΙΚΑΣ και LYKOS GKAVOS) που πραγματικά ήταν οι ανατροπείς κάθε ισορροπίας στο ναυτικό μέτωπο.Το πλήγμα λοιπόν στις ναυτικές εγκαταστάσεις και στο λιμάνι του ARIN TAGAS είχε στρατηγική σημασία και θα μπορούσε να γυρίσει την πλάστιγγα υπέρ των επιτιθέμενων(KAY-LAR) που ως τώρα μετρούσαν ήττες.

omega airsoft team kozani

Το σχέδιο.
Το λιμάνι και η δεξαμενή δεν ήσαν στην ακτή του Ατλαντικού, αλλά βρίσκονταν πέντε περίπου μίλια από τις εκβολές του Αλιάκμονα πάνω στις όχθες του, πράγμα που σήμαινε ότι αποβατικά σκάφη που θα τολμούσαν να πλησιάσουν στην ακτή θα επισημαίνονταν άμεσα και θα αντιμετωπίζονταν ανάλογα από τις ισχυρές παράκτιες πυροβολαρχίες.
Το επιτελείο του δαιμόνιου Επιτελικού Giosef Aneprokopos μελέτησε ένα παράτολμο σχέδιο, το οποίο βασίστηκε σε δύο σημεία: Στον αιφνιδιασμό και στην καταστροφή της ξηράς δεξαμενής με χρήση μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών. Με το κωδικό όνομα “Επιχείρηση ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ-ΟΠΛΟΝΟΜΟΣ”, η δύναμη των επιτιθεμένων θα μπορούσε να πλησιάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο στόχο πριν επισημανθεί και διαπιστωθεί ότι είναι εχθρική. Αποφεύγοντας το κλασικό κανάλι ναυσιπλοΐας, θα έπλεε σε αβαθή μικρά κανάλια τη νύχτα, τα οποία είχαν κριθεί ακατάλληλα για τη ναυσιπλοΐα – και όντως θα ήταν, αν τα σκάφη δεν είχαν ειδικά διασκευαστεί για παρόμοια χρήση.

Το σχέδιο περιλάμβανε ένα ειδικά μετασκευασμένο αντιτορπιλικό.Το αντιτορπιλικό θα ανέπτυσσε όλη την ταχύτητα που διέθετε και θα εμβόλιζε την πρόσθια θύρα της ξηρής δεξαμενής. Οι κομμάντος θα πηδούσαν στην ξηρά για να κάνουν όσο περισσότερες καταστροφές μπορούσαν, και το ίδιο θα έκαναν οι κομμάντος από τα περιπολικά-που θα ακολουθούσαν. Αφού το έργο τους ολοκληρωνόταν, τα περιπολικά θα περισυνέλεγαν τους κομμάντος αφήνοντας το αντιτορπιλικό “κολλημένο” στη δεξαμενή. Ύστερα από κάποιο διάστημα τα εκρηκτικά (10 τόνοι)με τα οποία ήταν γεμάτο το αντιτορπιλικό θα εκρήγνυνταν, προκαλώντας την καταστροφή της δεξαμενής.omega airsoft team


ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
Το παιχνίδι ξεκινά ύστερα από την αποτυχία των περισσότερων σκαφών να προσεγγίσουν δεδομένου ότι η φρουρά του λιμανιού έχει αντιληφθεί την προσπάθεια και με τα βαρέα πυροβόλα και τους αντιπλοικούς πυραύλους έχει αποδεκατίσει τον ελαφρύ στολίσκο που ακολουθούσε το αντιτορπιλικό.
Ωστόσο το αντιτορπιλικό κατάφερε και πέρασε σχετικά αλώβητο και πάση δυνάμει εμβόλισε την πρόσθια θύρα της ξηρής δεξαμενής.
Από το αντιτορπιλικό ξεπήδησαν οι σκληρόπετσοι μαχητές.
Οι αμυνόμενοι δεν φάνηκαν να νοιάζονται για το πλοίο που είχε κολλήσει στην δεξαμενή παρά μόνο για τους κομμάντος που άρχισαν τις καταστροφές κάθε είδους υποδομής.
ΑΝΣΚ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ
ΣΚΟΠΟΣ είναι η διαφυγή των επιτιθέμενων από τις εγκαταστάσεις του λιμανιού.
Στην στράτα τους θα βρουν τις δυνάμεις των αμυνόμενων οι οποίες θα είναι υπερτερες αριθμητικά αλλά πιο φτωχά εξοπλισμένες.
Μετά την τεράστια έκρηξη του αντιτορπιλικού,το παιχνίδι θα γυρίσει σε death match και η διαφυγή θα συνεχίσει μεσω πληροφοριών που θα βρούνε στο πεδίο οι επιτιθέμενοι.
Τρεις ώρες.
(AEG 420
SIDEARM 320
SNIPER 550).
Εκρηκτικά τύπου airsoft
Mid-cap όλοι.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΟΜΠΙΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ.

 

29100996_10215444844735373_7617725391150514176_n


 

DAW Ομάδα αεροσφαίρισης Δράμας Φωτογραφίες

Omega Airsoft Team Facebook Page Φωτογραφίες