EXPANDING CONFLICT 2015

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Facebook event: https://www.facebook.com/events/880052215407592/

ΣΕΝΑΡΙΟ

Την εικόνα ολόκληρης της Μέσης Ανατολής αλλάζει η προέλαση του «Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε» (ΙΚΙΛ) ή (ISIS). Μπροστά στο νέο αμερικανικό φιάσκο, με τον δήθεν πολυετή πόλεμο για την αντιμετώπιση της ισλαμικής τρομοκρατίας, μία ομάδα φονταμενταλιστών που οι ίδιοι οι Αμερικάνοι και οι Βρετανοί εξόπλισαν εναντίον του Άσαντ, μετασχηματίζεται σε νέο πελώριο κράτος και μάλιστα ανάμεσα στα μαλακά υπογάστρια της Συρίας, του Λιβάνου, του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας. Οι Ιρακινοί εξαπολύουν μαζική αντεπίθεση για την ανακατάληψη του Τικρίτ από τον ιρακινό στρατό, ενώ αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα υπερίπτανται της Βαγδάτης. Η Συρία βομβάρδισε στόχους εντός ιρακινού εδάφους, το Ιράν επιζητά να στήσει αναχώματα στο ΙΚΙΛ, ο Λίβανος ήδη δέχεται επιδράσεις, οι ΗΠΑ και ευρύτερα η Δύση μετρούν τον τρόπο αντίδρασης τους και την ίδια στιγμή δημιουργούνται απέραντες εκτάσεις κατασφαγμένων ανθρώπων από τους φονταμενταλιστές και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και εκτοπισμένους.

Οι φονταμενταλιστές του ΙΚΙΛ ετοιμάζονται να πλήξουν με χημικά την πόλη του Χαλεπίου με πρώην αποθέματα του Ιρακινού χημικού οπλοστασίου τα οποία δεν είχαν βρεθεί κατά τον δεύτερο πόλεμο του κόλπου. Ειδικές Δυνάμεις από τις ΗΠΑ, Βρετανία και Ιορδανίας, ετοιμάζονται να δράσουν για να προλάβουν την ενέργεια αυτή που θα αποφέρει χιλιάδες απώλειες σε αθώους.

Πέρας Προσέλευσης 8:30
Μέτρηση AEG ετοιμασίες παιχτών 8:30 με 9:30
Briefing ομάδων 9:30 με 9:50
Έναρξη 10:00 ΑΥΣΤΗΡΑ

Απαραίτητο για κάθε παίχτη :
α) 2 επιδέσμους 1m, ο οποίος θα δένεται στο μπράτσο του από οποιοδήποτε συμπαίκτη του για να τον επαναφέρει στο παιχνίδι.
β) Κόκκινο πανί (Death rag) για τα HIT.
γ) 500 bbs έκαστος σε κάθε μία φάση (απο τις 3 του παιχνιδιού) μέσα σε 5 midcap ή σε ενα hicap (ο καθένας θα παραδώσει και 2 σακουλάκια με 500 bbs μέσα, στη διοργάνωση για τις επαναχορηγήσεις των επόμενων 2 φάσεων)

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως Δευτέρα 7 Σεπτ με π.μ στον John Gan όπου θ αναφέρονται:
– Facebook profile (προτιμότερο ενας εκπρόσωπος που θα αναφέρει όλα τα μέλη της ομάδας του για τον καλύτερο διαχωρισμό των παρατάξεων στα group)
– Διαθέσιμες παραλλαγές
– Δήλωση διαθεσιμότητας: 2 επίδεσμοι, PMR (ύπαρξη τουλάχιστον 2 ανά ομάδα),Death rag.

Ξεκαθαρίζεται ότι οι Προσκλήσεις έγιναν για να ενημερωθείτε για το παιχνίδι. Αν δεν τηρεί κάποιος τα απαιτούμενα δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή του, όπως και αν συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών.
Επίσης το να πατήσετε την επιλογή ΝΑΙ στο ερώτημα αν θα έρθετε στην εκδήλωση,μας τιμά,αλλά ΔΕΝ αποτελεί δήλωση συμμετοχής.

ΟΡΙΑ FPS:
Rifles : 420 max (Οριο ασφαλείας τα 15 μέτρα)
DMR : 450 max (Οριο ασφαλείας τα 15 μέτρα και μόνο semi)
Sidearms : 320 max (Οριο ασφαλείας τα 5 μέτρα)
Sniper : 550 max (Οριο ασφαλείας τα 20 μέτρα)

Εντός των κτιρίων, μόνο πιστόλια και μόνο semi και πέριξ αυτών από μέσα προς τα έξω, δεν ρίχνουμε ποτέ σε αποστάσεις κάτω από τα 15μ με AEG.

Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας ή παρερμηνείας σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σενάριο που παίζεται ή τους κανόνες που ισχύουν, και προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων (και εντάσεων) που θα χαλάσουν το παιχνίδι για όλους, θα πρέπει να λειτουργούμε ώς, να έχει ο άλλος δίκιο (ακόμη και όταν δεν έχει).

Αν παρόλα αυτά ένα παίκτης έχει “φορτώσει” από ένα ατυχές περιστατικό, καλύτερα να αποσυρθεί εκτός παιχνιδιού στη safe-zone εκτός πίστας και να προσπαθήσει να ηρεμήσει.